Hoppa till innehåll

Välkommen

I dessa helt nyrenoverade lokaler har vi i dagsläget ett handfull företag som idag hyr av oss. Känn på lyxen av att jobba i närheten av olika kompetenser där man kan hjälpas åt om man önskar eller sitta ostört på sitt kontor.

Vi har 7 moderna och trivsamma kontorsrum på mellan 15-20 kvm. Passar mindre företag som vill finnas nära stan men ändå mitt i naturen. Intresserad? Kontakta oss för mer information.

Martin Hjalmarsson

”Näsby Gård har en mycket kreativ miljö som inger lugn och som gör att jag kan fokusera 100% på mitt arbete.”

MVC Software AB

Tanja Vebster​

”Jag uppskattar den härliga miljön på Näsby Gård - färgsättning, inredning och det fina ljuset. Här har man lyckats kombinera nytt & gammalt på ett mysigt sätt. Det är ett skönt lugn på gården. Jag ger Näsby Gård 10 poäng av 10”

Familjehem-Bemanning Kristianstad AB

Kontorsrum

På Näsby Gård har vi totalt 6 st kontorsrum som alla ser lite olika ut och är lite olika i storlek, mellan 17-25 kvm. Det gemensamma är vita pustade stenväggar, parkettgolv och gamla ”ladufönster”.

Tillgänglighet

Alla kontorsrummen ligger på första våningen. Det finns ett hcp-wc samt parkeringsplatser alldeles intill.

närområdet

När du har kört fast i en uppgift på jobbet finns få saker som är så bra att ta en promenad som paus i naturen och samla tankarna.

Näsby Gård har lyxen av att ligga nära centrum men ändå få lugnet man vill ha på en arbetsplats.

FAQ

Vanliga frågor och svar!

Alla våra kontorsrum är charmiga och personliga och ger en fantastisk arbetsmiljö! Du mår helt enkelt bra i våra kontor! Du får själv inreda och sätta din prägel på ditt rum. Behöver du inspiration eller kanske bara en kort paus, tar du bara och snörar på dig skorna och tar en promenad i Vattenriket. Här är aldrig något oljud eller köer. Lätt (och gratis) att parkera alldeles intill kontoret. Det är endast 400 m till närmsta busshållplats

Vi har totalt 6 stycken kontorsrum på gården. Rummen är på mellan 17-25 kvm och ligger i markplan. Vi hyr ut rummen oinredda. Vi har fiber på gården och bra ljus, ljud och luft som ger en skön och trivsam arbetsmiljö. Det finns två toaletter och en gemensam matplats och uppvärmningskök. Utanför matplatsen finns en stenbelagd uteplats till t.ex. sköna fikapauser i vårsolen!

Rummen hyrs ut omöblerade. I köket finns två microvågsugnar och kyl & frys samt diskmaskin. Porslin till 12 personer. Vi har en städskrubb och städmaterial ingår.

Ring eller maila oss (Kontakter) om du är intresserad! Har vi rum ledigt vill vi gärna att du kommer hit till oss och tittar och känner in gården.
Vi skriver avtal med tre månaders uppsägningstid och ingen kontraktstid.
Hyran inkluderar el, fiber, värme och vatten och faktureras månadsvis.
Du städar själv ditt kontorsrum, övriga ytor sköter vi om.

Bli en del av gemenskapen!

Vi är redo att hjälpa dig etablera dig hos oss och bli en del av gemenskapen på Näsbygård.