Hoppa till innehåll

BRÖLLOP

Bröllopsfester har blivit en succé att anordna på Näsby Gård! Troligtvis på grund av gårdens och lokalens charm, läget nära stan men ändå ute i det gröna – och att här får ni rå er själva.
Tips: Vi har haft ett antal brudpar som även haft sin vigsel hos oss på gården – antingen på någon vacker plats utomhus eller i vår fina och stämningsfulla konferenslokal.

Fredrik Svenesson

”Att arrangera fester och events i festlokalen på Näsby Gård ger otroliga möjligheter till kul happenings, såväl inne som ute! Alla events som jag arrangerat på Näsby Gård har blivit speciella och lyckade – gästerna trivs i den avslappnade och personliga miljön.”

Nöjesakuten Evenemang AB

Per Ljungberg

”Om man efterfrågar en robust och charmig plats till sin fest/event är Näsby Gård det perfekta stället! Närheten till stan och samtidigt avskildheten och friheten på gården gör festlokalen speciell.”

Kippers

Brudpar

”Vi kunde fixa och arrangera själva i lokalen och skapa den personliga touch som var viktig för oss. Alla våra gäster förvånades över att det fanns en sån här gammaldags och genuin miljö som på Näsby Gård så pass nära stan.”

Bröllop 2019

fester

Planerar ni ett jubileum, en personalfest eller kanske en julfest? Vår festlokal på Näsby Gård passar perfekt. Vår festlokal är mycket flexibel och närområdet runt omkring inbjuder till mängder av utomhusaktiviteter.

events

Våran festlokal på Näsby Gård är stor och öppen passar lokalen bra för att arrangera t.ex. en mässa, en utställning eller ett större möte. Det är gott om plats såväl i lokalen som runt omkring utomhus.

FAQ

Vanliga frågor och svar!

Lokalen har en speciell karaktär och inbjuder till oändliga möjligheter avseende dukning, aktiviteter, utsmyckningar etc.
Eftersom gården ligger i direkt anknytning till Vattenriket och naturen, finns det fina möjligheter att arrangera roliga aktiviteter och lekar utomhus.
Här stör man ingen och ingen blir störd.
Såväl lokal som omgivning inbjuder till stor frihet.

NYHET! Från och med sommaren 2021 finns möjlighet att boka övernattning på gården. Kanske vill ni boka hela gården – festlokal, rummen, konferensrummet och matsalen? Då får ni full frihet att rå er själva, mer info HÄR

Festlokalen är på totalt 300 kvm och det får vistas max 200 personer i lokalen samtidigt.
Festlokalen ligger på markplan.
Det finns fyra toaletter och två handfat i entrén.
Det finns en stor bardisk (8 meter lång) med rinnande vatten och med två kylar för dricka etc.
Köket är ett s.k. mottagningskök med två stora kylar, en frys och en industridiskmaskin samt rejält med avställningsytor.
Glas och porslin till 100 personer. (Läs mer under Utrustning/Inventarier.)
Vidare finns det olika typer av bord, klädda stolar med armstöd och en komplett ljudanläggning. (Läs mer under Utrustning/Inventarier).
Det finns även två större grillar.
Utanför festlokalen finns en stenbelagd yta på ca. 30 kvm med fem träbord med bänkar.
Parkeringsplats intill med plats för 30 bilar (möjlighet att parkera fler bilar på annan plats också finns).

(pdf som skickas efter bokning av lokalen)

Om du är intresserad ska du börja med att ringa eller maila oss (se uppgifter under Kontakt) för att få information om datum som är lediga samt för prisuppgift. Vi ser gärna att du därefter kommer till gården för att se lokalen, själv få feeling för alla dess möjligheter och omgivningen, innan du bokar. När du bestämt dig och bokat skickar vi en bokningsbekräftelse per mail och efter festen kommer fakturan på samma sätt. Att hyra vår festlokal på innebär i stort att vi överlämnar nyckel och sen är lokalen din, under de dagar som du bokat. Du ställer själv i ordning som du vill ha stolar och bord mm. Du dukar, pyntar och fixar mat och dricka, alt. beställer catering. Allt s.k. förbrukningsmaterial står du för (t.ex. toalettpapper, pappershanddukar, servetter, ljus osv.) Efter festen ser du till att forsla bort alla sopor och städar efter dig. (pdf som skickas efter bokning av lokalen) Lokalen ska lämnas i samma skick som den var när du kom. Nyckel lämnas tillbaka till oss efter överenskommelse.

Sluta dröm

Kontakta oss redan idag så kollar vi vilket datum som passar samt svarar på alla dina frågor till våran bästa förmåga.