Hoppa till innehåll

konferens

Vår trevliga konferenslokal ligger på andra våningen (hiss finns). Här är det luftigt och högt i tak och omgivningarna är fantastiska. Lokalen passar för alla typer av möten och föreläsningar för 10-80 deltagare. Ska ni ha konferens i Kristianstad kontakta oss. 

252763222_1090074855093175_3592785534695377605_n

Niclas Ohlsson

”Vårt möte med arbetsledarna som vi genomförde på Näsby Gård i Kristianstad funkade kanon. Fantastisk lokal och lugn och ro – och lätt att parkera!”

CVC Kristianstad

Cecilia Reinholdsson

"På Näsby Gård har man lyckats bevara den gammaldags charmen och samtidigt erbjuda en modern och funktionell lokal. Det är en avstressande miljö - både utomhus och inomhus. Inga störande inslag, bara lugn och ro och fokus."

Vårdcentralen Knislinge

lokaler

I vår konferenslokal har vi lyckats kombinera gammaldags charm med modern teknik. Det finns även ett mindre konferensrum, passande för 2-10 personer, att tillgå.
Vi har även ett helt nytt mottagningskök och en charmig matsal med plats för upp till 60 personer. Under hösten 2021 har vi öppnat vårt Gårdshotell med 7 rum och totalt 18 bäddar.

Ska ni ha konferens i Kristianstad? Boka hos oss!

Aktiviteter

Kom med era önskemål så kommer vi att göra vårt bästa för att uppfylla dessa! Frukost, lunch, fika – kanske middag? Vi samarbetar med välkända och etablerade cateringfirmor.
Vill ni kanske ha en pausaktivitet? Vi förordar något utomhus! Kanske lite gympa, Qi Gong eller en promenad? Vi fixar det!

Tillgänglighet

Vi har gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till konferenslokalen. Gården ligger 3 km från centrum och det är bara 400 m till närmsta busshållplats. Vår konferenslokal ligger på andra våningen, hiss finns. Det finns hcp-WC på nedre plan.

FAQ

Vanliga frågor och svar!

Konferenslokalen på Näsby Gård blev klar 2019 och ligger i Kristianstad. Vår konferenslokal är en pärla som passar utmärkt för alla typer av konferenser, möten och utbildningar. Bra ljud, ljus och ventilation. Lokalen, gården och den omgivande naturen ökar sannolikheten att få bra, kreativa och produktiva möten!
Det är lätt, och gratis, att parkera och enkelt att komma ut och sträcka på benen i naturen i pauserna.

Konferenslokalen är på totalt 165 kvm och det får vistas max 100 personer i lokalen samtidigt. Det mindre mötesrummet, som vi kallar Hus-i-huset, är på 25 kvm och passar för max 10 personer.
På första våningen har vi 7 stycken hotellrum med dusch och WC på rummen.

I vår konferenslokal finns 10 bord och 60 bekväma stolar. (Vi fixar fler bord och stolar vid behov.) I lokalen finns WiFi, kanon, bildduk, högtalare samt whiteboard.
I mötesrummet, Hus-i-huset, finns stolar och bord till max 10 personer samt WiFi.

Ring eller skicka ett mail med en förfrågan så återkommer vi med besked om det är ledigt samt en offert. (Kontakt)
Ni är varmt välkomna att komma hit och titta först. På plats kommer ni att inse lokalen och gårdens möjligheter.
Vi fixar gärna frukost, lunch och fika efter önskemål (via catering).
Har ni andra önskemål, som t.ex. frukt & nötter eller någon aktivitet är det bara att ange detta så återkommer vi med förslag.

Sluta dröm

Kontakta oss redan idag så kollar vi vilket datum som passar samt svarar på alla dina frågor till våran bästa förmåga.