Hoppa till innehåll

Boka ditt boende

Nedan kan du boka ditt boende hos oss på Näsbygård. När du följer stegen kommer en bokningsförfrågan skickas till oss och vi svarar på din förfråga så fort vi kan.

Dubbelrum

Dessa är rum för 1-2 personer med en bekväm dubbelsäng. (Sängen kan lätt delas till två singelsängar.) Det finns dusch och WC på rummet. Tvål, duschtvål, schampo och balsam ingår. Rummen ligger i markplan. I dessa finns en fåtölj och ett bord. Fritt wifi.

Trebäddsrum

Dessa rum är för 1-3 personer och har en bekväm dubbelsäng. (Sängen kan lätt delas till två singelsängar.) Det finns dessutom en fåtölj på rummet som lätt kan göras om till en enkelsäng (bredd 115 cm). Det finns dusch och WC på rummet. Tvål, duschtvål, schampo och balsam ingår. Rummet ligger i markplan. I rummet finns en fåtölj och ett bord. Fritt wifi.

Fyrbäddsrum

Det är vår ”svit” / tillgänglighetsanpassade rum med plats för 1-4 personer. Här finns extra svängrum i såväl rummet som på WC. Tvål, duschtvål, schampo och balsam ingår. Rummet har en bekväm dubbelsäng. (Sängen kan lätt delas till två singelsängar.) Det finns dessutom en bäddsoffa med plats för två personer (bredd 160 cm). Det finns dusch och WC på rummet. Rummet ligger i markplan med fönster och egen utgång till innergården. I rummet finns en soffa samt ett soffbord. Fritt wifi.